Friday, October 19, 2012

Happy Birthday To You. :*

Post kali ni,,,
Birthday kawan aku hari tu,
16.10.2012
name BUDAK ni Ruhaizatul Farahin anak wak amin
sedap kan nama dia? kihkihkih :P

First kitorg pegi makan-II dulu, 
makan-II ini ditaja oleh duit poket sendiri,
harap maklum. :)

alahh,, tunjuk gambar jelah senang., hehe
*gambar telah 'dicuri' drpd FB si bufday girl :D




After makan-II,
kitorg rancang nak pegi resort ayer baloi mule-II
tapi tak tau macam mane bole sesat g kg. jawa,
haha, idea si Mirul lah nih,
tak penah-II.,
Sebelum tu ingat nak amek gambar,
tapi kitorg ade niat lain,
mcm pepatah tuu,,
*sambil menyelam minum air
eh? ade kene mengena ke? k, abaikan,

Tengah Farahin ni beria-ia nak mengambil gambar,
*yelahh bufday girl lah katekan,, hihi 
secara tiba-II tanpa diduga dan difikirkan, *ayat  xleh bla
ada sesuatu tiba-II bertepek kat muka Farahin,
benda tu warna putih, macam serbuk-II sikit,
kalau kita rasa benda tu, it's taste payau.,haha
tau tak apebende?
tepung laaaa,,kikiki,, :P

Bermula lah sesi peperangan tepung 
yang disaksikan oleh segerombolan kawanan lembu
yang berada di kandang. hahaha 
buat kelakar jekk main baling tepung depan kandang lembu.
Idea sape lahh ek? :3

Syok main baling tepung sampai tepung masuk dalam mata! 
hahahaha,, mata spe? Mate si perancang utama lerr, Amirul,
Padan muka, padan muka, :P hehe


okayy,, gambar-II kat bawah ni muka-II yang dah di mekapkan
secara tak sengaja,, comel kan kami? -,-




Comelnye kami lagi-II Farahin, and Amirul. 
hahahaha... 

p/s: Lupa nak bergambar dengan lembu-II yang dah jadi saksi kita main baling-II tepung.
kesian pulak lembu tu di lupakan. :3

SeLaMaT HaRi BeRaNaK!!!! :D

Ruhaizatul Farahin binti Md. Amin,





No comments: