Saturday, December 10, 2011

Alhamdulillah..

Alhamdulillah..
pejam celik,pejam celik..
exam pun da habis..
ape perasaan korang semua kalau dah habis exam..
apatah lagi exam yang besar2 macam SPM..
suke? senang? lapang dada?
mesti ade semua tu kan?
and.. ape pulak perasaan korang,
bila fikir yang korang dah pun meninggalakn
alam persekolahan..
happy? sedih? bosan?
hmm.. macam2 kan perasaan yang ade..
firstly kita mesti rase happy sbb dah tamat sekolah right?
and after that,,bile fikir2 balik,,
rase sedih pun ade jugakk..
sebab ape??
sebab kita da tak bole berkumpul dgn kawan2 macam dulu lagi..
right?
kalau nak berkumpul pun, kena lah contact2 kawan2..
kalau kat sekolah tak payah nak
contact2..
hari2 boleh jumpa..
bergurau senda,,bergaduh(pun boleh)..
mesti kita semua rindu saat2 tu..
okey..that enough!
sekarang nak cerita pulakk slps exam abes..
nak tau story pasal pe?
betul niy nak tau?
yeke ni?
okey lah..nak cerita lah niy..
betul kan nak tau?
hehe..okey2..

subjek Engineering Drawing atau dalam bahasa Melayu nye
Lukisan Kejuruteraan niy adalah subjek last yang Farah kena jawab..
iaitu pada 6/12/2011
tarikh keramat tuh.. erk..keramat ke? hihi...
tamat je exam tu(tersenyum lebar)..
students LK pun jumpa cikgu Zulkurnain(ajar subjek LK)
then,,nak tau ape?
cikgu belanja students LK yg seramai 14 org putera dan 5 orang puteri
pergi makan dekat restoran.. alahh..dekat je restoran nye dengan sekolah..
Restoran Mana Lagi tu la tempatnye..
kitorang semua makan nasi ayam..and air mesti lah tak same..
order sendiri lahh..tp cikgu yang bayar..hehe

after makan..kitorang adakan sesi autograf atau dengan kata lain..
sesi menconteng baju sekolah,,huhu
tapi tak semua students yang conteng baju diorang..sayang katanye..
Farah pulakk tak conteng baju..tapi Farah conteng tudung yang Farah bawa..
bukan yang Farah tengah pakai masa tuhh..hehee..
kitorang pon letak singnature masing2 kat diorang punye baju..
tapi..yang paling bermakna sekali mesti lah signature dari cikgu kitorang..
bermakna beb! haa..orang lain xde tau..hehee..
Farah terharu dengan cikgu Farah tu sebenarnye..
dia sanggup balik Pontian semata-mata nak bagi semangat kpd students dia..
seingat Farah masa cikgu telefon Farah,dia ada dekat Kuala Lumpur..
tapi dia balik Pontian jugak,,
masa dalam perjalanan baik sekolah tu..
kat dalam kereta(Farah dengan kawan tumpang kereta cikgu)
cikgu cakap dengan kitorang..
"lepas ni saya nak balik KL semula, adik ipar saya excident hari tu..
ni saya balik sini pun sekejap je" 
terkejut jugak lepas cikgu cakap macam tu..
tu sebab Farah terharu tuhh..huhu
okey lah..
now time to look 4 the pictures,, :)

with our LK's teacher.. 



 psstt..jangan tiru aksi ini..


niy sesi makan2.. :)


bermulalah sesi menconteng baju sekolah



see! this is the result!! :)

okey..sampai sini saje story saye..
yang penting exam sudah tamat!
*rase macam nak terlompat2 je..hihi

No comments: