Monday, September 12, 2011

MERDEKA+RAYA+TRIAL SPM ! !

Assalamualaikum kwn2 semua….
Minta maaf banyak2 bab da lame x update blog niy..
Bukan ape..x sempat+kemalasan melanda untuk meng update blog niyh..hehe
ha… kawan2 semua ape khabar?? Harap sihat la ye?? Hhuhu..
Smpena bulan syawal niy.. Farah nak mohon maaf la kat smua kawan2 kalau ade tersakitkan hati ke n ape2 jugak yg Farah da buat,,n Farah nk ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepada semua kawan2..walaupun da beberape minggu kite semua beraye...hehe..still sempat lagi kan kan?? hurmm… by the way,,, nk ucap kan selamat menyambut kemerdekaan yang ke-54 ye.. Haa,,yg niy mmg da x sempat da nk ucap sbb da lepas kn..hehe..

Hrmm….kepada pelajar2 SPM yang sedang trial SPM,, Farah doakan semoga dapat jawab dengan baek dan tenang ye.. Same2 la kite berdoa..Farah pon tengah bertungkus lumus study untuk jawab soalan yg akan kluar nanty..jawab btul2 tw kawan2..

Ade lagy yg Farah nk cerite slaen Trial semasa raye.. Birthday Farah tahun niy pun alhamdulillah jatuh pada bulan syawal.. Dpt jugak la wt makan2 sikit kn,, ajak kawan2 datang rumah..thanks sangat2 kpd kawan2 yg datang ke rumah Farah tu..tolong2 habis kan makanan kat rumah..hehe..seronok tw, dapat hadiah,,n yg paling best mesty la kalau org wish birthday kt kite kn? Alhmdulillah tahun niy ramai yg ingat birthday Farah n secara x langsung jugak birthday twin Farah tu..hhuhu.. (^_^)

Macam mane korg2 smua beraye?? Bestkan dapat jumpe sedare mare?? Comform kecoh kan kalau semua balik kampung..same la mcm Farah jugak..best sangat2 dapat jumpe sedare2 yg jauh..yg jarang2 jumpe..bile jumpe..mesty banyak story2 yg nk share..Tu la hikmah di sebalik perayaan niy..dapat mengeratkan silaturahim antare persaudaraan yg jauh..hehe..takzirah jap..ok! Sambung balik cerite td..raye ramai2 dgn cousin best sgt! Bwk rombongan pegi rumah orang..da mcm nk meminang lak gayenye..hehe…'rumah orang' tu mesty la rumah sdare2 kn..walaupun Farah x berape kenal at least tw la jugak siape sdare2 Farah..haa..part yg paling best time beraye niy.. Nk tw??hehe..mesty la mase dpt duit raye kn..mcm mase kecik2 dulu..cewahh!..skrg pon Farah still dpt agy duit raye tw..biase laa..bdn kecik mcm niy.. >.< hehe..lagy pon Farah still sekolah lagy kan..so,memang patut la dapat duit raye kn?.. Yeahh!! Dpt jugak kumpul duit raye byk2 tahun niy..kikikih….hmm..raye tu raye jugak..tapi dalam kepala niy sebok fikir bile nk study,,asyk sibuk beraye je..risau jugak…mcm pepatah.. Dalam gembira ade terselit kerisauan..haha..ade ke pepatah tu?? Xpe2..bedal je laa.. Yg penting mase exam nnty x wt cm tu..hhu..
  
Oke lah my dearest friends...sampai sini je la Farah nk coret kn.. Dah banyak kn Farah bebel2 kt entry kali niyh..hehe.. Oke! SELAMAT HARI RAYA + MERDEKA + GUD LUCK IN TRIAL SPM for SPM candidates 2011!!!! Chaiyokk!! 

No comments: